Apple подготвя нови компютри и 5K-монитор

0
125
Apple подготвя пускането на нови таблети, компютри и монитори. Това научи информационната агенция Bloomberg от запознати с плановете на компанията източници.

Според тяхната информация, обновените ноутбуци MacBook Air ще се отличават с многофункционален USB-C конектор, а основните нововъведения в моноблоците iMac ще станат производителните графики на AMD.

Също така ще бъде пуснат и лаптопа MacBook Pro, оборудван с OLED панел на клавиатурата. Той ще се използва за регулиране силата на звука, контрола на възпроизвеждането на музика, настройките на яркостта на екрана, както и за извършване на специфични команди в приложенията iMovie и Safari. По-подробна информация за тези устройства изданието не посочва. Новите продукти се очакват през октомври.

Bloomberg съобщава, че Apple съвместно с LG Electronics разработва нов компютърен монитор, с 5K резолюция. Той ще замени 27-инчовия модел Apple Thunderbolt Display, пускането на който бе прекратено по-рано през 2016 година.

Що се отнася до iPad, то обновлението на тази линия е планирано за 2017 година. Източникът съобщава за 10,5-инчов модел iPad Pro, в който ще намери приложение бърза матрица и разширени функции на стилуса Apple Pencil.

Save

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари