Предполага се, че компанията Apple е регистрирала седем нови модела MacBook в датабазата на Евразийската Икономическа Комисия. Това е станало преди няколко дни. Посочени са като A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182 и A2251, предават от MacRumors.

Регистрацията е законово изискване за продажба на криптирани устройства в Русия, а и в други страни. И преди се е случвало на база на тези регистрации да се получава информация за нови устройства от всички серии на марката – iPad, iPhone, iPad Pro, MacBook, AirPods, че дори и Apple Watch.

От MacRumours са категорични, че сега става въпрос само за нови лаптопи, тъй като в документите е посочено описание „преносими компютри“.

Apple даде знак, че работи упорито по развитието на лаптопите си, след като на WWDC този месец беше показано обновление в серията MacBook Pro. Машините с 13 и 15 инча екрани ще са оборудвани с 8-мо и 9-то поколение процесори на Intel. Ще има версия с 8-ядрен процесор. Ще има и клавиатура с нов дизайн.

За сега Apple остават слуховете за новите машини без коментар. Дали те ще решат да кажат повече или не, няма значение. Със сигурност информацията ще се появи по различни канали и ще стигне до нас.

Притежавате ли MacBook лаптоп? Харесва ли ви екосистемата на Apple? Какво мислите за MacOS?

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ИвоМ
ИвоМ

На въпросите:
Да
Не
Орязана. Гадно е да не ти позволяват да променяш и настройваш неща според своите желания.

Смешен плач
Смешен плач

Тия нови макове ако струват под 20хилки да не ги пускат въобще! На мен ми требат скъпи джаджи да симулирам стабилност и престиж!

Симеонов
Симеонов

Ползвам MacBook Air и iPhone XS. След като ги вързах през облака, всичко се синхронизира(снимки, документи, имейли, съобщения…) Лаптопа е изключително стилен, алуминиево тяло и батерия която държи 10+ часа. Озвучението също е страхотно за този мъник.(13″) . MacOS е доста различна от Windows и трябва време да се свикне. Бил орязан от към функции….. гроздето е кисело. Това е за бизнес потребители, които не искат и нямат време да се занимават с някакви глупости, които някои са свикнали да правят под WindowsLinux. Тази система работи толкова мазно, че ви е бедна фантазията. Случи ли се това, после няма връщане… Виж още »