Apple представи слушалките AirPods Max с цена $549

39
2074

Очакваше се Apple да представи слушалките AirPods 3 със стандартен TWS дизайн, но корпорацията от Купертино учуди всички с представянето на едно съвсем ново устройство –  AirPods Max. Това са слушалки със стандартен размер, предлагащи активно погасяване на шумовете и редица особености за комфортно слушане на качествена музика.

Интересен е дизайнът на AirPods Max. Горната част е направена от специална мрежа, която дава възможност на кожата да диша и намалява натиска върху главата на потребителя. Лентата около главата е направена от неръждаема стомана, която осигурява здравината на цялата конструкция.

Новите слушалки имат 40 милиметрови излъчватели, разработени от специалисти на Apple. Корпорацията уверява всички, че те осигуряват наситено звучене, дълбоки баси и висока детайлност на средните и високите честоти. AirPods Max се базират на специализирания чип H1, поставен във всяка една от двете слушалки, като за осигуряването на качествена звук се използва софтуер от нов тип. Новите слушалки имат дълго време на автономна работа – до 20 часа слушане на музика, разговори или възпроизвеждане на филми с включено активно погасяване на шумовете.

Поставено е добре познатото малко колелце Digital Crown за регулиране силата на звука, за превключване на траковете, за осъществяване телефонни разговори и за извикване на Siri.

Цената на новите слушалки AirPods Max е $549 – приблизително колкото струва един iPhone 12 mini.

3.7 3 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
39 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари