Apple разработват интелигентен часовник?

2
19

Няколко сериозни издания, в това число Wall Street Journal и The New York Times, докладваха, че Apple работят върху ново устройство подобно на часовник, което ще изпълнява няколко от функциите на смартфоните. Според източниците, ангажирани с изработката на продукта са китайската компания Foxconn – същата, която сглобява телефоните и таблетите на Apple.

За съжаление, това е единственото, което знаем в момента и, както можете да се досетите, информацията не е потвърдена от американската компания. И в двата гореспоменати сайта не открихме по-съществени детайли освен факта, че Foxconn имат предишен опит в разработването на така наречените „носими технологии“ („wearable technology“ или, казано по друг начин, електронни устройства, които използваме, носейки ги вместо, например, да ги управляваме с ръце).

Единственото по-конкретно нещо, което NYT споменават, е „извито стъкло“, но и това не ни помага особено. Като цяло, странно ни е да си представим какво би могло да прави подобно устройство? Повечето интелигентни часовници, които се продават на пазара, работят съвместно със смартфон. Възможно е и часовникът на Apple да не прави изключение. Може би скоро ще видим ново попълнение в линията продукти с iOS. Само времето ще покаже.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари