Apple разработват по-малък ТВ приемник

1
42

Apple регистрираха нов патент, от който става ясно, че готвят четвъртото си поколение ТВ приемници Apple TV. Следващият модел ще изглежда почти по същия начин като предходните два, като най-очевидната разлика ще бъде в размерите му. Квадратното устройство ще има дължина на страните от 93,78 милиметра. Сегашният модел, за сравнение, има дължина на страните от 98 милиметра.

Малко преди от компанията да регистрират патента, по-наблюдателните забелязаха препратка към необявен досега продукт от линията Apple TV в последната версия на iOS предоставена вчера. Тук може би трябва да припомним, че подобно на iPhone, iPad и iPod Touch, Apple TV също работи с мобилната платформа iOS, макар че не поддържа тъчскрийн интерфейс и може да работи с приложения от външни разработчици.

Последното обновление на хардуера на Apple TV беше миналия март. Тогава компанията представи третото поколение на ТВ приемника, което за първи път поддържаше 1080р видео. През месеците след това Apple от време на време пускаха по някой малък ъпдейт на софтуера като съвместимостта с iTunes Match и поддръжката на клавиатури с Bluetooth.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари