Apple разработи нов дизайн за Apple Watch

1
43

Apple патентова нов дизайн за бъдещите поколения Apple Watch, което стана ясно от материалите на сайта на Ведомството по патентите и търговските марки на САЩ. Планираното устройство, голяма част от което ще се състои от извит дисплейн панел, представлява единен блок, обединяващ в себе си и корпуса и верижката.

Благодарение на уникалната конструкция, часовниците ще могат да извеждат качествено изображение въпреки комплектния си размер, благодарение на увеличилата се полезна площ на дисплея. Тази функция може да се окаже полезна при определени сценарии на взаимодействие и да се използва като конкурентно предимство на часовника.

От описанието също така следва, че Apple Watch ще бъде оборудван с вграден модул за връзка, което ще го направи още по-независимо и функционално устройство. Ще се използва ли в часовника виртуална или физическа SIM-карта не се посочва в патентната документация.

Предполага се, че Apple Watch ще получи дизайна, описан в патента не по-рано от 2018 година. До тогава, Apple ще продължи да използва съществуващата конструкция на часовника, която при всичките си недостатъци показва себе си като най-оптималното и удобно решение за работа под управлението на watchOS.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Ха ха ха
Ха ха ха
4 години

Отново патент за ФОРМА но не и за технология.