Apple тролна посетителите на CES 2019

9
1691

Американският технологичен гигант Apple нае едната стена на хотела SpringHills в Лас Вегас и помести върху нея огромен билборд с надписа „What happens on your iPhone, stays on your iPhone“ (Каквото се случва на вашия iPhone си остава на вашия iPhone). Банерът намеква за известната американска пословица, че „Каквото се случва във Вегас си остава във Вегас„. В банера се изписва и уеб адреса apple.com/privacy, по който може да бъде намерена информация за Apple Pay и Face ID, както и за информационната защита на мобилните устройства на компанията.

Билбордът се появи ден преди началото на голямото изложение CES 2019, което неформално започва от днес. Официалната дата на събитието е 8 януари 2019 година. Рекламата едва ли ще бъде пропусната от някой посетител на изложението, понеже се намира в центъра на Лас Вегас и се вижда отвсякъде, особено от Las Vegas Convention Center, където се провежда изложението.

По този начин Apple явно намеква за защитата на лични данни, които според компанията са много по-добре защитени в средата на iOS, отколкото при Android. Гледайки рекламата, потребителите явно трябва да се замислят върху това, че Android смартфоните съвсем не са толкова безопасни като айфоните.

Apple с нищо не участва на CES 2019 и предпочита сама да си организира презентациите. Но незримо присъства на тези мероприятия, използвайки подобни методи, с които показва достойнствата на своята продукция.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
5 Отговори на коментарите
9 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
9 Автори на коментарите
ултраслимПиг и ЕркюлnababatihvurchilotoКОЙРед Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ябълката Андроид
Ябълката Андроид

Банери преди официалния фалит. Лош подход от страна на ябълчицата.

Galaxy
Galaxy

Какъв е по-добрият, да дойде да се посъветва с теб ли?
Явно и ти си от тия скрити бизнес експерти.

Ozzy
Ozzy

Технологичен гигант!? Произвежда ли нещо? Нама една страница номенклатура.

nababatihvurchiloto
nababatihvurchiloto

Произвжда армия от зомбирани индивиди

assa
assa

Тей е, когато всички показват напредъка си, а ти нямаш нищо за показване.

Ред
Ред

„Каквото се случва на вашия iPhone си остава на вашия iPhone“… докато АНС не реши друго….

КОЙ
КОЙ

Точно, няма лабаво в Америка. Каквото отвориш да прочетеш и точно след 5 секунди инфото е лайв по радиото. Ако е нещо „чуждо“ се приема като „иновация“ и започват асоциации и релации, докато не ти извадят белите гащи от оня ден и така до следващия клик. Не ми се мисли, този ИИ ще обърне всякакви представи, когато стане масов и за домашно ползване. Нищо чудно да ти вика куките и да почне да ти праща призовки, затова че някой в нета ти не ти е симпатичен. Биг Брадър на МАКС.

Пиг и Еркюл
Пиг и Еркюл

“Куки, “муки”, “амфети”, “гангстери”, “манкстери”, ало 15-годишното, майка ти ти каза да си оправиш стаята, защо не я слушаш?

ултраслим
ултраслим

Аз по принцип избягвам да я слухтя. А ти, искаш ли да кажеш нещо с твоя промит мозък или просто, за да не останеш капо като баща ти?