fbpx
1.7 C
София

Apple ще представи iWatch в две различни версии – за мъже и за жени

Най-четени

Преди няколко седмици научихме, че Apple все още експериментира с размера на гъвкавите дисплеи за бъдещите си „умни“ часовници. Все пак, това може да се окаже повече от експеримент. Вероятно, през следващата година американската компания ще представи два варианта на устройството – с дисплей с диагонал 1,7 инча за мъже и 1,3 – за жени.

Тази информация бе съобщена от анализатора на Display Search Дейвид Хсе, който многократно ни е предоставял и по-рано достоверни данни за устройства на Apple (iPhone 5, iPad Mini и iPad 4-то поколение), още преди официалния им анонс.


Да, представянето на две различни модификации за мъже и жени е доста неочакван ход, особено за Apple. Но и носимата електроника е изцяло нова категория устройства, така че подходът към нея може да бъде различен. Освен това, часовниците не са универсален продукт. Обикновено те се различават за жените и мъжете (предимно по размерите), така че идеята за двете версии може да бъде напълно оправдана.

Припомняме, че по последни данни, iWatch няма да бъде само помощник на смартфона, а кардинално различаващ се от всички съществуващи в момента „умни“ часовници аксесоар.

Brian White от Cantor Fitzgerald заяви неотдавна, че „това ще бъде портал, чрез който потребителите ще могат да контролират не само смартфона си, но и битовата електроника и уреди – хладилници, климатици, аудио системи и т.н. iWatch ще се използва от много по-широк кръг потребители, отколкото традиционните „умни“ часовници“.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини