fbpx
-1.4 C
София

Aqua Computer представи водния блок Kryographics за видеоадаптера GeForce GTX 980

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Немската компания Aqua Computer наскоро добави в асортимента си гамата от водни блокове Kryographics, предназначени за използване в новите графични ускорители GeForce GTX 980. Блокът има 10-мм стени, направени от мед с висока степен на електролитна чистота, а в областта на контакта на охладителя с ядрото, производителят е предвидил микропластини с дебелина от едва 0,5 мм. В зоната на действие на охладителя попада GPU, чиповете памет, захранващата подсистема, както и други компоненти, което ще даде възможност за експериментиране с овърклокърския потенциал на видеокартата с този охладител.


Мястото на контакта на водния блок с ядрото е полирано до блясък, а за да се увеличи ефективността на решението, инженерите на Aqua Computer са предоставили възможност за чиповете памет да се използва термопаста. Охладителната система използва стандартни фитинги G1/4″, а с помощта на допълнителен адаптер могат да бъдат комбинирани в една конфигурация няколко модела Aqua Kryographics.

Купувачите могат да избират между шест различни модификации на водния блок. Базовата пластина може да бъде медна с никелирано покритие – акрилна с метални пластини, украсени с гравюра.


Блокът Aqua Kryographics с медната основа ще стане достъпен до края на тази седмица, а никелираните версии след около две седмици. В зависимост от изпълнението, моделът ще струва от 90 до 110 евро.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини