ASUS подготвя фаблет от средно ниво с дисплей 2:1

0
148

ASUS, според мрежови източници, скоро ще представи фаблет от средно ниво, който сега се появи под обозначението X018DC. Информацията за устройството се появи в базата данни на Китайския център за сертифициране на телекомуникационно оборудване (TENAA).

Известно е, че фаблетът е оборудван с 5,7 инчов дисплей с разделителна способност от 1440 × 720 пиксела и съотношение на страните 2:1. На задната страна на корпуса е разположена сдвоената основна камера, в състава на която са включени сензори с 16 и 8 милиона пиксела. Има и LED-подсветка. Също така, отзад е разположен дактилоскопичния скенер за разпознаване на пръстовите отпечатъци на потребителите. Резолюцията на предната камера е 8 милиона пиксела.

Използван е също неназован към момента процесор с осем изчислителни ядра, работещи на тактова честота до 1,5 Ghz. Фаблетът ще се предлага в две модификации — с 3 GВ оперативна памет и флаш-модул с капацитет от 32 GВ, както и с 4 GВ RAM и капацитет от 64 GВ.

И в двата случая, потребителите ще могат допълнително да инсталират microSD карта памет. Устройството тежи около 160 грама, а размерите му са 152,6 × 72,7 × 8,8 мм. За захранването на устройството се използва акумулаторна батерия с капацитет 4030 мА·ч. Освен това, фаблетът поддържа технологията VoLTE, а в качеството на софтуерна платформа се използва операционната система Android 7.0 Nougat.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари