fbpx
2.7 C
София

Asus ще покаже на Computex нов ноутбук с графично ниво, съответстващо на GeForce GTX Titan X

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
Ресурсът Republic of Gamers на компанията Asus сподели информация за готвения ноутбук с впечатляваща производителност на графичната подсистема. Лаптопът ще стане част от серията ROG G; за него е известно съвсем малко, но и на базата на четири тийзър-изображения може да се направят някои изводи.

Основната „улика“ — разбира се, това е резултатът в бенчмарка 3DMark 11 (Perfarmance), приблизително съответстващ на нивото на десктоп видеокартата GeForce GTX Titan X, на базата на чипа GM200. Ноутбукът е набрал 20,8 хиляди точки, 34,3 хиляди точки в Graphics Score и почти 9,6 хиляди — във Physics Score режим. От Asus уверяват, че тези цифри се оказват постижими без овърклок.

Все още е трудно да се каже какво има вътре в този модел — тандем ускорители GeForce GTX 980(M) или абсолютно нов мобилен чип с 16-нм архитектура Pascal. В качеството на процесор очевидно ще се използва четириядрения Intel Core i5 и/или Core i7 от семейството Skylake.


Между другото, лаптопът ще получи RGB подсветка на клавишите.


До демонстрацията на устройството на Computex остават по-малко от две седмици.
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини