ASUS ProArt PA238Q – 23-инчов монитор за професионалисти

0
17

Асортиментът на компанията ASUSTeK Computer се попълни с нов компютърен монитор, влизащ в линията ProArt, предназначен за графични дизайнери и други професионални потребители. Новият продукт под името ASUS ProArt PA238Q има 23-инчов диагонал на екрана, висококачествен IPS панел със светодиодна подсветка и резолюция от 1920 х 1080 пиксела.

Панелът е способен да изобразява 100% от цветовото пространство sRGB, което е много добър показател. Всеки монитор се подлага на калибриране от завода-производител. Подобен подход позволява получаването на висока точност при предаването на цветовете, което особено се цени от потребителите, занимаващи се професионално с графика и обработка на фотографии.

Освен това, в доставния комплект на ASUS ProArt PA238Q е включен и фирменият софтуер QuickFit Virtual Scale за показване на екрана на изображения и документи в реален размер, което е от полза при предпечатната подготовка. Самият монитор разполага със стабилна стойка с функция за регулиране на височината, наклона и ъгъла на завъртане. Ъгълът на обзор на новото устройство е 178 градуса. Мониторът е снабден с интерфейси HDMI, DisplayPort, DVI-D и D-Sub плюс четири USB порта, а коефициентът на динамичен контраст е 50 000 000:1. Данни за цената на новия продукт не се съобщават.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за