ASUS Republic of Gamers пусна на българския пазар геймърските слушалки ROG Delta и ROG Delta Core

5
598
Новата серия геймърски слушалки ROG предлага висококачествено аудио изживяване, отличен комфорт и съвместимост с персонални компютри, конзоли и мобилни устройства

ASUS Republic of Gamers пуска на българския пазар нова серия гейминг слушалки ROG Delta и ROG Delta Core, предназначени специално за игри от първо лице (FPS). Слушалките разполагат с Hi-Res Audio технология на Sony и са проектирани да бъдат изключително леки и удобни.

ROG Delta са първите в света геймърски слушалки, които се отличават с високата надеждност на ESS ES1818 QUAD DAC , което им дава възможност да възпроизвеждат безупречен звук. ROG Delta идват с USB-C  конектор и USB 2.0 C USB 2.0 адаптер за използване както на PC, така и на конзолни или мобилни устройства. Уникалният ефект на RGB осветлението във форма на кръг придава на слушалките стил и позволява на геймърите да се откроят.

Слушалките ROG Delta Core са снабдени с 3,5 мм жак и осигуряват чудесно качество и баланс на звука, а освн това са съвместими с основните платформи за игри, включително PC, Mac, мобилни телефони, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch.

Както ROG Delta, така и ROG Delta Core са снабдени с ексклузивни драйвери ASUS Essence, разполагат с аудио отделения с технология за компресия на въздуха и технология за диференциране на аудио сигнала, която осигурява  висококачествен звук с вариации на дълбочина и бас. D-образните ергономични чаши имат хибридни възглавнички ROG, които предлагат превъзходен комфорт.

Звук с висока резолюция за игри от първо лице FPS

ROG Delta включва ESD ES9218 QUAD DAC ™, който позволява висококачествена аудио обработка, като всеки ЦАП (Цифрово-аналогов преобразувател)  е предназначен за обработка на аудио честоти от ниски до средни, високи и ултра високи. Четирите комбинирани аудио сигнали осигуряват ясен звук със съотношение сигнал / шум от 127dB, което е много по-високо от съществуващата технология на пазара днес. Всичко това означава, че геймърите могат да усетят всички звуци в играта с изключителна точност, което ще им позволи да открият разстоянието, на което се намира противникът, посоката на стъпките, местата, от които се чува стрелба и много други.

ROG Delta също така разполагат с изключителната технология Hyper-Grounding, която предотвратява електромагнитните смущения чрез многопластова платка и специален дизайн, което води до чисто аудио без шум. Благодарение на тази новаторска технология ROG Delta са първите в света гейминг слушалки с RGB осветление, които разполагат с ESS QUAD DAC, за да отключат пълния си потенциал, като предоставят на геймърите богато аудио изживяване.

Както ROG Delta, така и ROG Delta Core са оборудвани с изключителните драйвери ASUS Essence

Драйверите са обновени с технологията Audio Signal Diversion, която, която помага за разделянето на високи, ниски и средни честоти, намалявайки интерференцията между честотните диапазони за по-чист и по-ясен звук. Драйверите също така позволяват широка честота на реакцията между 20Hz-40kHz за оптимизиран бас звук, така че геймърите да могат да чуят всеки детайл, докато се наслаждават на цялото потапящо акустично изживяване. Освен драйверите ASUS Essence, слушалките разполагат с аудио камери, оборудвани с технология за компресия на въздуха, проектирана от инженерите на ASUS, която позволява широк спектър от балансирани и ясни звуци за естествен ефект.

 Абсолютен комфорт по време на гейм сесии и стрийминг

ROG Delta и ROG Delta Core са проектирани да осигуряват отличен комфорт. И двете слушалки имат ергономични чашки с формата на D, които се побират по-добре във формата на ухото в сравнение с кръглите чашики. Това означава, че геймърите могат да се насладят на идеален комфорт по време на гейминг или стрийминг сесии.

Във вътрешността на всяка чашка, драйверите са наклонени на 12 градуса, за да паснат по-добре на ушите, което придава допълнителен комфорт. Този наклонен дизайн също подобрява качеството на аудио сигнала, който достига директно до ушния канал. Всяка слушалка е проектирана с лека конструкция с оптимизирана лента за глава, за да се намали дискомфорта на ушите при по- продължително ползване. ROG Delta и ROG Delta Core разполагат с два вида възглавнички за уши, за да отговорят на всеки вкус. Хибридните възглавнички ROG комбинират кожа с текстил, което позволява на кожата да диша и са подходящи за дългосрочна употреба. Вторият комплект възглавнички са изработени само от кожа и са по- тънки и меки, което ги прави идеални за използване в движение.

RBG осветление и естетичен дизайн

ROG Delta са първите геймърски слушалки, които включват кръгло RGB осветление за многоцветен ефект с помощта на седемте независими осветителни зони. Геймърите могат да избират измежду 16,8 милиона цветови комбинации и шест предварително зададени светлинни ефекта, за да създадат уникални стилове, които ще им позволят да се откроят.

Delta ROG също е оборудвана с технологията ASUS Aura Sync, която позволява на геймърите да синхронизират светлинните ефекти за всички продукти, които поддържат Aura.

Съвместимост с множество платформи

ROG Delta разполагат с USB-C ™ конектор, който позволява на потребителите да използват слушалки както на компютри, така и на мобилни устройства. USB 2.0 (тип A) USB-C адаптер също е включен и е съвместим с по-широк набор от устройства. Независимо дали избират да използват USB-C или USB 2.0 връзка, потребителите ще се радват на ясно изживяване чрез ES9218 QUAD DAC, независимо от устройството, което използват и независимо дали са вкъщи или в движение.

ROG Delta Core предоставя мултиплатформена свързаност с 3,5 мм аудио конектор, така че потребителите могат да използват различни слушалки, за да се насладят на гейминг сесии на компютри, мобилни устройства и конзоли, включително PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch.

Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
A.Айнщайн
A.Айнщайн
3 години

Статията да бъде подробна се ползва преповтаряне на текстове какво да мисли човек че го пише некомпетентен или човек който не го интересува какво пише само да има нещо там като активност за да минава времето и да вземе заплатата си много трудолюбиви са Бай Ганьовците

DragonSlayer
DragonSlayer
3 години

RGB на слушалки, йеа!!

Утре ми пристигат новите AKG K701, само че нямат никакъв лед, деа, дали не се прецаках?

Даниел
Даниел
Отговор на  DragonSlayer
3 години

Ами като цяло 2018 минава,вече всичко е rgb.Май си се прецакал…:(

DragonSlayer
DragonSlayer
Отговор на  Даниел
3 години

Ясно, ще трябва ги модвам, няма начин.

K0MEPCA
K0MEPCA
3 години

„ROG Delta включва ESD ES9218 QUAD DAC“

ESS* ES9218 QUAD DAC