ASUS VG245H – нов геймърски монитор с поддръжка на AMD FreeSync технологията

0
260
В семейството геймърски монитори на компанията ASUStek се появи ново попълнение. Именитият тайвански производител съобщи за готовността си да пусне на пазара 24-инчовия модел ASUS VG245H с богат набор от функции. Сред основните от тях е наличието на AMD FreeSync технологията, която при съдействието на AMD Radeon графичен адаптер ще елиминира изкривяванията и дефектите по изображението по време на игра.

Сред останалите особености на модела ASUS VG245H, имайте предвид наличието на функциите GameFast Input Technology и ASUS GamePlus, насочени към подобряване качеството на картината в игровия процес. Освен това са използвани и вече класическите за мониторите от този клас технологии Flicker-Free и Blue Light Reduction, намаляващи умората в очите.

Устройството използва в основата си TN матрица с резолюция 1920 х 1080 пиксела и ъгли на видимост от 170 и 160 градуса съответно по хоризонтала и вертикала. Панелът е способен да изобразява до 16,7 милиона цветови нюанса, максимална яркост от 250 кд/м2, а времето за реакция на матрицата е 1 мс.

Известно е, че динамичният контраст в модела ASUS VG245H е равен на съотношението 100 млн. към 1, статичният показател не е уточнен. Що се отнася до изведените на задния панел конектори, то тук са предвидени видео-изходите HDMI (x2) и D-Sub. Освен това, в корпуса на монитора са вградени и два високоговорителя с мощност по 2 W (RMS) всеки.

Моделът ще се отличава със стилния си дизайн, а наличната поставка позволява регулиране на завъртането, наклона (-5~33°), обратно обръщане и вдигане на височина (130 мм) на екрана. Налична е и VESA100x100 монтажната система за окачване на монитора на стената.

Цената на устройството все още не е обявена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари