21.6 C
София

ASUStek предлага видеокартата GeForce GTX 950 без конектор за допълнително захранване

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.
В рамките на обновяване на своята линия от графични ускорители, ASUStek Computer уведоми обществеността за готовността на нов адаптер. Моделът ASUS GeForce GTX 950 е получил кодовото обозначение GTX950-2G и най-вече от гледна точка на дизайна ще се слее с дънната платка на основната серия, като например Z170-A, тъй като настоящият кожух и охладителната система са с подобно светло оформление.


Охладителят на устройството отнема два разширителни слота от дънната платка и се състои от чифт вентилатори, които обдухват алуминиев радиатор с големи ребрата. Имайте предвид, че в дизайна на ASUS GeForce GTX 950 (GTX950-2G) липсват конектори за подаването на допълнително захранване PCI-E Power, а самия ускорител консумира в стандартен режим не повече от 75 Вата електроенергия.

Видеокартата е изпълнена по фирмените Super Alloy Power II и Auto-Extreme стандарти, а също така е окомплектована и с инструментите GPU Tweak II и XSplit Gamecaster. Местното ядро работи на честотна формула от 1026/1190 Mhz, а GDDR5 видео паметта е с обем 2 GВ и скорост на ниво 6600 Mhz. VRAM интерфейсът е 128-битов.

Представеният графичен ускорител е с линейни размери от 210 × 113 × 40 мм, а на задната страна потребителите ще получат достъп до видео-изходите DualLink DVI-I (×1), HDMI 2.0 (×1), DisplayPort (×1). Цената на продукта все още не е обявена.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини