ASUStek Computer готви 14-инчовия геймърски ноутбук ASUS ROG G46VW

4
98

Популярната сред потребителите геймърска серия ноутбукове G-Series, собственост на ASUSTeK Computer бе попълнена с друг представител, който сега е в 14-инчов формат. Преносимият компютър, под маркетинговото име ASUS G46VW, принадлежи към семейството от продукти Republic of Gamers и по традиция ще предостави на своя собственик отлична функционалност и мощна хардуерна конфигурация, способна да се справи със сложните триизмерни игри. В лаптопа присъства Intel Core i7 процесор от трето поколение, а за обработката на графичните изображения ще се грижи дискретния мобилен графичен ускорител NVIDIA GeForce GTX 660M с 2 GB GDDR5 видео-памет.

За съжаление, точните спецификации на новия лаптоп не са обявени от разработчика, но все пак разполагаме с негови снимки, по които можем да научим някои от особеностите му. ASUS G46VW използва характерният за G-Series дизайн и както винаги в задната част на корпуса има два големи отвора за отвеждането на горещия въздух от компонентите на системата. В този случай, устройството е по-леко и по-тънко от своите събратя. Благодарение на използвано в днешния лаптоп SSD и поддръжката на технологията Thunderbolt, може значително да се увеличи производителността на системата и да се ускори трансфера на данните с теоретична скорост до 10 Gbps.


На снимките ясно се вижда, че ASUS G46VW е с подсветка на клавиатурата си, а на дясната му страна се намира мрежовия конектор, два порта USB 3.0, Thunderbolt и аудио портовете за слушалки и микрофон. За съжаление, това е до момента наличната информация за конфигурацията на новия геймърски ноутбук ASUS G46VW, но ние с нетърпение ще очакваме нови данни за него.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари