ASUStek Computer показа адаптера GeForce GTX 770 с хибридно охлаждане

0
38

ASUSTeK Computer по време на изложението за потребителска електроника Computex демонстрира пред публиката най-новия си графичен ускорител от серията Republic of Gamers. Картата, носеща търговското име ROG Poseidon, използва в конструкцията си хибридна система за охлаждане, която до този момент не е попадала под обективите на камерите.


Очевидно е, че за основа на тази карта е използван адаптера NVIDIA GeForce GTX 770, печатната платка на който напълно е скрита от пълноразмерния воден блок, който може да бъде свързан в общата система, въпреки че това не е обезателно. Обяснението е, че в картата също е включен и фирмения охладител DirectCU, който напълно е способен да осигури необходимия температурен режим на критичните компоненти в адаптера за да работят те нормално.


Печатната платка на представения графичен адаптер е с оригинален външен вид, който много наподобява този в модела GTX 670 Mini. Разработената конструкция позволява да се повиши ефективността на въздушния поток, при което нивото на звуковото налягане остава на приемливо ниво. А както може да се види от снимките, разположения около вентилаторите масив от алуминиеви ребра е скрит под черно-червения кожух. За съжаление, представителите на тайванския разработчик все още не бързат да разкриват характеристиките на ASUS GeForce GTX 770 ROG Poseidon, но можете да бъдете сигурни, че тази видео-картата е фабрично овърклокната. Датата на пускане и цената също остават неизвестни.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари