ASUStek Computer пуска през април геймърски ноутбукове с видеокартата GeForce GTX 670M

0
37

Ако трябва да вярваме на чуждестранните източници, тайванската компания ASUSTeK Computer през април тази година ще представи новото си поколение геймърски ноутбукове от линията Republic of Gamers (ROG). Моделите носят имената ASUS G55 и G75, ще получат по-голяма производителност в сравнение с предшествениците си и ще бъдат снабдени с най-модерните до момента компоненти.

Конфигурацията на всеки от лаптопите ще включва максимум 16 GB оперативна памет от стандарт DDR3-1600 MHz, шест-канална аудио-система и хибридна система за съхранение на данните, включваща в себе си, както твърд диск, така и SSD носител с общ обем от 1,5 TB. Специалистите на тайванския гигант са снабдили ноутбуковете с уеб-камера, позволяваща запис и предаване на видеосигнал във формат high-definition. Освен това, новите продукти ще бъдат снабдени с Full HD резолюция на екраните си или с HD (1600 x 900 пиксела), както и с високоскоростните портове USB 3.0 и един видео-изход HDMI 1.4a.

В базовите конфигурации на лаптопите ASUS G55 и G75 ще присъства стандартна DVD-записвачка, а като опция може да бъде добавено и Blu-Ray устройство. Към днешна дата, в максималната конфигурация на геймърските преносими компютри, компанията ASUS предлага използването на графичната карта NVIDIA GeForce GTX 580, а след априлския анонс, производителят ще предложи като опция и 28-нанометровия ускорител GeForce GTX 670M, базиран на микроархитектурата NVIDIA Kepler.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари