fbpx
-4.4 C
София

Bang & Olufsen представи новия Beolit 20

Най-четени

Bang & Olufsen стартира обновената версия за 2020 на мощния и преносим Bluetooth високоговорител Beolit, чието наследство датира от 1939 година. Новият Beolit 20 продължава запазената марка за големи звукови възможности – красиво поместени в стилна и лесно преносима опаковка, но със значително подобрен живот на батерията, интегрирана възможност за безжично Qi зареждане и обновен дизайн подчертаващ фини линии.

„Тъй като продуктът се използва от нашите клиенти през целия ден, навсякъде в дома и извън него, ние се фокусирахме върху значително подобрение на живота на батерията, който сега е с 30% по-дълъг при нормални нива на слушане на музика. Това ни позволи да добавим безжично Qi зареждане в горната част, чрез което можете да заредите съвместими устройства като мобилният ви телефон, ако няма батерия и сте на парти или в парка“, споделя Christoffer Poulsen, вицепрезидент на продуктовия отдел към Bang & Olufsen.

Beolit 20 запазва емблематичния силует на Beolit серията, която е проектирана в колаборация със Cecilie Manz (2012), като същевременно представя редица подобрения на дизайна, за да направи ежедневното ползване на високоговорителя още по-приятно. Оригиналният дизайн на дупки е пресъздаден с нов и по-модерен такъв. Повтарящите се ъглови линии и спираловидни ъгли придават отличителен и динамичен вид, като същевременно оптимизират звуковото представяне с 45% акустична прозрачност за чист и изискан звук. Височината и извивката в горната част са преработени, за да дадат множество възможности за поставяне при зареждане на смартфони, бутоните са направени по-устойчиви, а каишката от растителна кожа добавя перфектния завършек.

Силен звук в малко тяло

Може да е достатъчно малък, за да го пренасяте лесно, но Beolit 20 предоставя изобилен звук. 5.5-инчовият широколентов нискочестотен говорител с дълъг ход, комбиниран с три 1,5-инчови говорители с пълен честотен диапазон, както и двата 4-инчови пасивни басови излъчватели, доставят изключително впечатляващ 77dB бас и 93dB при средите.

Тази производителност, комбинирана с True360 многопосочен звук прави Beolit 20 способен да озвучи повечето стаи с характерния Bang & Olufsen звук. Можете също така да свържете два Beolit 20 в стерео режим или новия високоговорител с предишния Beolit 17, за да подобрите изживяването още повече.

Beolit 20 е с цена 500 евро и се предлага в цветовете Grey Mist и Black Anthracite.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини