Германският производител на компютърни захранвания be quiet! обяви началото на продажбите на новата фамилия достъпни компютърни захранвания System Power 9, включваща модели с мощност 400, 500, 600 и 700 W.

Новите захранващи модули имат сертификати 80 Plus Bronze, а техните кабели не могат да се свалят.

Компютърните захранвания be quiet! System Power 9 изцяло отговарят на спецификациите на стандартите ATX12V v2.4 и EPS12V v2.92, имат активна корекция на коефициента на мощност и разполагат с две 12 V линии. Моделите с мощност 400 и 500 вата разполагат с два 8-пинови PCI-E Power конектора, а решенията с мощност 600 и 700 вата са подходящи за компютърни системи с няколко видеокарти, благодарение на наличието на четири подобни конектора.

Охлаждането се осъществява от 120 милиметров вентилатор с автоматично регулиране скоростта на въртене. Предвидени са защити от повишено и понижено напрежение, от претоварване по ток и мощност, от късо съединение и прегряване. Всички устройства имат тригодишна гаранция за качество.

Захранванията be quiet! System Power 9 вече се продават в европейските магазини при цена от 40 до 67 евро в зависимост от мощността на устройството.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари