11.9 C
София

be quiet! представи процесорен охладител с тегло 1,5 кг

Най-четени

Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Компанията be quiet! разработи нов процесорен охладител под наименованието Dark Rock Pro, който се отличава с висока ефективност и добри характеристики.

Изделието съдържа медна основа, седем топлинни тръби и две секции с алуминиеви ребра. Всички компоненти на устройството са покрити с тънки слоеве никел. Радиаторните секции се охлаждат от два 120-милиметрови вентилатора SilentWings, които имат по седем перки със специална вълнообразна повърхност, предназначена за усилване на въздушния поток. Във вентилаторите се използват хидродинамични лагери, които издържат до 300 хиляди часа. Скоростта на въртене се регулира с помощта на широко-импулсна модулация, при това максималната скорост на въртене е 1700 об/мин. Представеното изделие има размери 133x150x166 милиметра и тегло 1550 грама. Даденият модел може да се използва съвместно с процесори Intel (LGA 775, 1155, 1156 и 1366) и AMD (AM2, AM2+, AM3, 754, 939 и 940).

Новият процесорен охладител be quiet! Dark Rock Pro вече се появи в някои страни в Европа за цена от около ?90. В комплекта се предлага и термопаста Shin-Etsu.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини