be quiet! представи Dark Base 700 White Edition

1
444
be quiet!, лидер на пазара  на компютърните захранвания в Германия от 2007, представи Dark Base 700 White Edition, лимитиран модел на популярното премиум шаси на компанията, Dark Base 700. Ограничен само до 3 000 броя в целия свят, Dark Base 700 White Edition, идва с нестандартния за компанията бял, стилен дизайн и прозрачен капак от закалено стъкло.

Dark Base 700,  една от първите кутии с предно USB 3.1 Gen 2, получи много похвали, както от пресата, така и от клиентите, с пускането си на пазара през 2017г. И до този момент кутията все още е водеща сред конкурентите си. Както подсказва името, Dark Base 700 White Edition се произвежда в светло и елегантно бяло. За да се подчертае дизайна на кутията, страничният прозорец е променен с прозрачно, закалено стъкло. Алуминиевият знак с текущ номер отразява ограничената наличност от 3 000 броя на Dark Base 700 лимитирана бяла серия в световен мащаб, което прави шасито колекционерско за всеки голям ентусиаст.

Гъвкавата, модулна конструкция притежава репозициониращи се слотове за твърди дискове и подвижна тава на дънната платка, предлагайки многобройни възможности за монтаж. Неизползваните отвори на HDD слота са снабдени с бели капаци за менажиране на кабелите, и удобното им скриване. Същите тези капаци се регулират на височина и могат да се затворят напълно.

Задната част на кутията предлага опции за монтиране на до три SSD диска, докато две от трите включени HDD клетки могат да бъдат позиционирани под “тунела”за захранването на Dark Base 700 White Edition. Горната част на “тунела”за захранването е разделена на четири подвижни сегмента, като така се подобрява въздушния поток  и позволява по-добро управление на кабелите, когато е затворен. Dark Base 700 White Edition може да побере и по-дълъг преден радиатор с изваден преден сегмент на корпуса на захранването. Дъното на Dark Base 700 White Edition и “тунела”на захранването позволяват допълнителна инсталация на вентилатори, което подобрява въздушния поток на шасито. Вертикално монтираните графични карти могат да се показват с помощта на допълнителен слот за монтиране, за да се подчертае естетиката на вградената система.

Двата предварително инсталирани безшумни вентилатора Silent Wings 3 140mm PWM предлагат ненадминато и безкомпромисно охлаждане

Уникалният дизайн на перките им и гумираната рамка осигуряват оптимална циркулация на въздуха, докато 6-полюсният двигател на вентилатора, с флуидно-динамичен лагер (FDB), намалява консумацията на енергия и вибрациите. Ентусиастите с водно охлаждане могат да се възползват от възможността за до 360 мм размер на радиатора и горна монтажна рамка, която се плъзга странично за монтаж.

L-образни шумозаглушаващи отвори, разположени в предната и горната част на шасито, предотвратяват движението на въздушния поток по права, по-шумна линия. Междувременно, местата за монтиране на захранване, HDD и страничния прозорец са отделени, за да се предотвратят вибрациите, предизвикващи шум. До шест PWM вентилатора се свързват с вградения контролер на корпуса, работещ на три ръчни и един автоматичен PWM режим. Докато са в пълен ръчен режим, шестте вентилатора могат да бъдат разделени на два канала, създавайки отделни охладителни зони.

Създаден от висококачествени материали и обръщайки специално внимание на белите цветови нюанси, Dark Base 700 White Edition е изключителен претендент в сегмента на среден размер кутии

Изработена от алуминий и стомана с дебелина 1, 2 мм, здравата конструкция на Dark Base 700 White Edition увеличава стабилността и подчертава елегантния и дизайн. Премиум стилът се показва още от големия страничен прозорец от закалено стъкло на корпуса, докато вградените RGB светодиоди предоставят до шест цвята и три режима чрез вграден контролер,а всеки цвят от пълния RGB спектър е съвместим със софтуера на дънната платка. В предната част на шасито са вградени: USB 3.1 Gen 2 тип C порт, два USB 3.0 порта, HD аудио жакове и контролери за скорост на вентилатора и RGB светодиоди.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари