Компанията Be quiet! съобщи за готовността си да пусне серията захранвания Be quiet! Straight Power 11, които съчетават в себе си висока ефективност и ниско ниво на генериран шум по време на работа. Компанията съобщава, че с пускането на новите продукти ще се занимава FSP.

Устройствата ще зарадват потребителите с използването на качествените кондензатори Nichicon и Chemi-Con с температура на топене 105 °C, а за подобряване на индекса за стабилност е приложена обновената топология LLC + SR + DC/DC. Специалното оформление е изключило наличието на кабели, в резултат на което връзката между компонентите е станала по-кратка и има по-малко смущения. Липсата на индукция от кабелите пък подобрява качеството на сигнала.

Производителят твърди, че индексът за енергийна ефективност на Be quiet! Straight Power 11 отговаря на стандарта 80Plus Gold, а също са предвидени и системите за защита OCP, OVP, UVP, OPP, OTP и SCP. За охлаждане на елементите в захранванията е използван 135-мм фирмен вентилатор SilentWings 3 на базата на хидродинамичен лагер. Методът на свързване на кабелите е напълно модулен.

На пазара ще се предлагат модели с номинални мощности от 450, 550, 650, 750, 850 и 1000 Вата. Срокът на гаранционното обслужване е 5 години, а началото на продажбите е 16 януари 2018 година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари