Biostar подготвя платката Racing Z370GT7 за процесорите Intel Coffee Lake

0
31

Информацията за дънните платки, базирани на Intel Coffee Lake процесорите с всеки изминал ден става все повече и повече. В поредната новост се превърна модела Racing Z370GT7 от тайванския разработчик Biostar. Платката е в ATX форм-фактор и е с черно-златен цвят и LED RGB подсветка.

Biostar Racing Z370GT7 разполага с 11 фазна захранваща подсистема на процесорния сокет, четири слота за инсталиране на DDR4 оперативна памет, три конектора PCI Express 3.0 x16 и чифт PCI-E 3.0 x1. За свързване на устройства са предвидени два конектора M. 2, скрити зад малки радиатори, както и шест порта SATA 6 Gbit/s.

Работата на мрежовия интерфейс се осигурява от контролера Intel I219V, а звуковата подсистема е базирана на аудио-кодека Realtek ALC1220. Сред останалите характеристики на дъното, трябва да се отбележи наличието на два UEFI чипа, както и на индикатора на POST-кодове.

Спомнете си, че официалният дебют на процесорите Intel Coffee Lake заедно с дънните платки, на базата на чипсета Z370 трябва да се проведе на пети октомври.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за