Biostar попълни серията от дънни платки Racing с модела B150GT3

0
36

Тайванската компания Biostar реши да актуализира гамата си от фирмени дънни платки от серията Racing, която може да послужи като добра основа за изграждането на игрови компютри. Както и по-ранните представители на продуктовата гама, така и този се отличава с принта под формата на кариран флаг върху текстолита.

 

Моделът носи маркетинговото име Biostar B150GT3 и е създаден от разработчика на базата на MicroATX платка и чипсета Intel B150. Сред другите особености на устройството ще отбележим наличието на специална променящата се светлина около радиатора на захранващата подсистема, която се управлява с помощта на приложението Vivid LED DJ. Освен това, тук има и конектори за включване на LED-ленти. Също така, за звуковата система Hi-Fi Ground е предвидена отделна област, която ще позволи да се предотврати появата смущения в работата на аудиоподсистемата Realtek ALC887.

Платката Biostar B150GT3 има четири слота DIMM DDR4 за паметта от тип DDR4-2133 с обем до 64 GВ, както и конекторите PCI-Express 3.0 x16 (2 бр.), PCI-Express 3.0 x1 (2 бр.), шест порта SATA-III и един конектор М. 2. Работата на мрежовия блок се управлява от контролера Intel i219V.

Ако трябва да поговорим за оборудването на задния панел, то можем да кажем, че то е напълно достатъчно. Тук са изведени портовете USB 3.0 (4 бр.), USB 2.0 (2 бр.), RJ-45, PS/2 (2 броя) и mini-jack (3 in), HDMI и DVI-D.

Цената на платката е $95.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари