Biostar B75MU3B – нова дънна платка за офис компютърни системи

0
251

Според наличната информация в Мрежата, Biostar възнамерява да предложи на своите клиенти дънната платка Biostar B75MU3B. Производителят съобщава, че новото дъно ще работи на базата на чипсета Intel B75 Express и е предназначена за използване в офис компютърните системи. Дънната платка на Biostar е съвместима с процесорите Intel Core i7, i5, i3 и с Pentium процесорите под сокета LGA1155 с TDP, което не надвишава 95 вата.

Чипсетът Intel B75 Express има няколко важни Intel Small Business Advantage (SBA) функции, които дават малко предимство на корпоративните клиенти:


  • Software Monitor – непрестанен мониторинг за защита на важните данни и някои изменения в хардуерните части;

  • Data Backup and Restore – резервно копира и възстановява важните данни в неработно време;

  • USB Blocker – контрол на достъпа до системата с възможност за блокиране на записване или копиране на информация върху USB-устройства;

  • PC Health Center – система за провеждане на техническо обслужване;

  • Energy Saver – икономия на електроенергия с предварително програмирано изключване на системата в края на работния ден и включване в началото на деня.

Biostar B75MU3B е с печатна платка, чийто форм-фактор е microATX и има два DDR3 DIMM слота с поддръжка на двуканални планки DDR3-1600, DDR3-1333 и DDR3-1066 с максимален капацитет от 16 GB, по един слот PCI Express x16 3.0 и PCI Express x1 2.0 и два PCI. Освен това, тук могат да бъдат намерени конекторите SATA-III, три SATA-II, три порта USB 3.0 и четири USB 2.0. Налице е също и Gigabit Ethernet-мрежов модул и 6-канално аудио, а препоръчителната цена на описаното дъно е $ 76,6.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари