Популярният тайвански производител на корпуси и компютърни захранвания BitFenix обяви началото на продажбите на компютърната кутия Enso.

Кутията е предназначена за дънни платки с до Extended ATX форм фактор, единият страничен панел е направен от прозрачно закалено стъкло, налична е RGB светодиодна подсветка, съвместима с ASUS Aura Sync.

Габаритните размери на новия корпус са 454 х 210 х 489 милиметра при тегло около 8 килограма. Възможно е поставянето на до седем разширителни карти с дължина 340 милиметра, ATX съвместимо захранване, процесорно охлаждане с височина до 340 милиметра, три 2,5-инчови и два 3,5-инчови диска. В предната част на шасито има място за 240 или 280 милиметров радиатор за водно охлаждане с дебелина 35 милиметра, а на задния панел може да бъде поместен един 120 мм радиатор.

В комплекта са включени два 120 мм вентилатора, единият с RGB светодиодна подсветка. Възможно е инсталирането на максимум 5 вентилатора. На интерфейсния панел са поставени два USB 3.0 порта и две 3,5 мм аудио гнезда. За направата на кутията са използвани предимно пластмаса и стомана. Предният панел е метален с филтри срещу прах, предвидени са специални места за полагане на кабелите.

Компютърната кутия BitFenix Enso вече се продава в интернет магазините при цена 85 евро.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари