BitFenix представи своя нов корпус Shinobi Core

0
9

Компанията BitFenix, занимаваща се с разработката на различен компютърен хардуер за истински геймъри, обедини всички иновации при дизайните с най-новите технологични достижения в световен мащаб, като представи оригиналния компютърен корпус получил името BitFenix ​​Shinobi Core. Оригиналността в новия продукт се състои в това, че външният му вид може да отговори на индивидуалните предпочитания на неговия собственик. Новият компютърен корпус ще се предлага в черен и бял вариант с прозрачно акрилно странично стъкло или без него.

Shinobi Core е произведен от японска стомана с марката SECC и разполага със следните размери: 205 х 460 х 490 мм и тегло – 8,5 кг. Моделът поддържа работа с дънни платки във формати: ATX, Micro-ATX и Mini-ITX. Представеното компютърно шаси разполага с четири 5,25-инчови външни отделения (едно от тях може да се променя в 3.5-инчово), осем вътрешни отделения за 3,5-инчови устройства, а също така има и седем слота за разширителни карти. Входно-изходният панел е разположен в горната част на устройството и се състои от четири порта USB 2.0 (за съжаление USB 3.0 интерфейса не се поддържа), както и стандартни 3,5 мм жакове за слушалки и микрофон.

За отвеждането на топлия въздух от шасито отговарят два малошумящи 120-мм вентилатора (единият е разположен в предната част на кутията, а вторият – на гърба), а също така конструкцията на шасито позволява поставянето на още седем вентилатора. В задната част на корпуса се намират две отверстия, проектирани за инсталирането на тръбите за течно охлаждане.

Корпусът BitFenix Shinobi Core вече е достъпен на територията на Европа на препоръчителна цена от ? 86.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за