BitFenix представи midi-tower корпуса Shinobi

0
41

След пускането на компютърните корпуси с имената Colossus и Survivor, компанията BitFenix, благодарение на усилията на бивши служители от Cooler Master, реши да пусне трети нов модел Shinobi, който е във формат midi-tower.

Новият корпус, според производителя, може да се похвали „с елегантен и универсален дизайн с черна външна повърхност, устойчива на драскотини и петна.

Моделът е оборудван с горно разположен I/O панел (с четири USB 2.0 и два аудио порта), три 5,25-външни отделения и осем 3.5-инчови вътрешни отделения (с включен 2.5-инчов адаптер).

Shinobi притежава два 120-мм вентилатора (един отпред и един отзад), като съществува възможност за свързване на още три – един на страничния панел, който също може да бъде оборудван с акрилен прозорец (в зависимост от версията), и два на горния панел. В базовия комплект предварително са инсталирани филтри за предния вентилатор, както и отвори в долната част за охлаждането на захранващия блок. Освен гореизброените предимства на компютърната кутия Shinobi, може да се отбележи още наличието на две отверстия за инсталирането на тръби за водно охлаждане, които също се намират на задния панел.

Характеристиките на BitFenix Shinobi не са окончателни, така че крайният продукт може да има някои особености.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари