BitFenix с два нови компютърни корпуса

0
21

Наред с такива световно известни изложения, като CES, CeBIT и Computex има и много подобни събития, които са по-малко популярни, но на тях може да се видят някои интересни нововъведения в IT-индустрията. Едно от тези мероприятия може да се нарече събитието IT Partners, което започна днес в Париж. На своя демонстрационен щанд, тайванската компания BitFenix показа два все още неназовани компютърни корпуса.

Боядисани изцяло в черен цвят, новите продукти са произведени във форм-фактор Mid-Tower и Mini-Tower, но точните им размери все още не са обявени. По-големият модел е съвместим с дънни платки във формат ATX и microATX, а в предната му част се наблюдава присъствието на врата, зад която се крият три 5,25-инчови и едно 3,5-инчово отделение, а в горната част потребителите ще открият четири порта USB 3.0, както и стандартните аудио-жакове за слушалки и микрофон.

Компактният модел от BitFenix ​​е снабден с удобна дръжка за носене, а вътре може да се монтира дънна платка във формат Mini-ITX. На предния панел има едно 5.25-инчово отделение за монтирането на оптично дисково устройство, а на десния страничен панел са разположени конекторите USB 3.0 (x2), e-SATA и съответните аудио-портове . За съжаление, това е цялата ни информация за предстоящите компютърни корпуси на компанията BitFenix​​.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари