Bitspower анонсира водния блок Lotan за видеокартите GeForce RTX

0
151

Тайванската компания Bitspower представи собствен вариант на водния блок Lotan с цялостно покритие на графичната карта Това е моделът BP-VG2080RD за видеокартите GeForce RTX 2080 и RTX 2080 Ti, които са с еднакъв дизайн на печатните платки. Както много други подобни устройства, основата на охладителя е направена от мед, над процесора има слой, пронизан от микроканали, а горната част е от прозрачен акрил.

Медната пластина в основата има галванично покритие от никел и хром. Осигурен е плътният контакт с графичния процесор, чиповете памет и силовите елементи на захранването.

Вътрешната структура на водния блок включва масив пластини с дебелина 0,5 милиметра, който е поставен над графичния процесор и служи по-ефикасно разсейване на топлината. Отверстията на блока са направени за фитинги с G1/4 типов размер.

В комплекта са включени термични уплътнения и светодиодната лента Bitspower Digital RGB, която може да бъде закрепена около корпуса на устройството. Подсветката е съвместима със системите ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync, ASRock Polychrome. Поддържа се индивидуална настройка на светенето на всеки светодиод.

Водният блок Bitspower Lotan BP-VG2080RD вече може да бъде предварително поръчан, а цената в анонса не е обявена.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари