Bose разработи оригинална мултимедийна система VideoWave

1
31

Компанията Bose анонсира пускането на развлекателната мултимедийна система VideoWave. Тя притежава 46-инчов LCD дисплей, поддържащ Full HD резолюция 1920х1080 точки и интегрирана акустична система за обемен звук.

Акустичната система се състои от 16 високоговорителя, шест от които са нискочестотни разположени в магнезиеви корпуси. Акустичната система поддържа възможност за автоматично калибриране, благодарение на фирмените технологии Adaptiq и PhaseGuide. Самият телевизор притежава минимум портове за връзка, но към него може да се включи и допълнителна приставка, която е снабдена с четири порта HDMI, два компонентни входа, един композитен вход и порт USB. Приставката притежава инфрачервен емитер, предназначен за контрол на други приставки или мултимедийни устройства.

За управлението на мултимедийната система VideoWave е предназначен оригинален пулт за дистанционно управление, който по уверение на Bose, може да се използва и за контрол на останалите допълнителни включени устройства. Този пулт притежава минимален брой бутони, но е снабден със сензорен панел, който реагира на допир и на екрана на телевизора се изобразяват достъпни команди и функции.

Очаква се, че продажбите на представената мултимедийна система Bose VideoWave ще започнат на 14 октомври, а до тогава тя може да бъде поръчана от сайта на производителя на цена от $5350. В цената е включена и услугата по доставката.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ined
ined

Не че имам $5350 ама звучи интересно. Малко повече картинки за системата http://www.engadget.com/photos/bose...k-at-internals/#3410598