fbpx
6.7 C
София

Bose разработи оригинална мултимедийна система VideoWave

Най-четени

Светослав Димитровhttps://www.kaldata.com/
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 9000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

Компанията Bose анонсира пускането на развлекателната мултимедийна система VideoWave. Тя притежава 46-инчов LCD дисплей, поддържащ Full HD резолюция 1920х1080 точки и интегрирана акустична система за обемен звук.

Акустичната система се състои от 16 високоговорителя, шест от които са нискочестотни разположени в магнезиеви корпуси. Акустичната система поддържа възможност за автоматично калибриране, благодарение на фирмените технологии Adaptiq и PhaseGuide. Самият телевизор притежава минимум портове за връзка, но към него може да се включи и допълнителна приставка, която е снабдена с четири порта HDMI, два компонентни входа, един композитен вход и порт USB. Приставката притежава инфрачервен емитер, предназначен за контрол на други приставки или мултимедийни устройства.

За управлението на мултимедийната система VideoWave е предназначен оригинален пулт за дистанционно управление, който по уверение на Bose, може да се използва и за контрол на останалите допълнителни включени устройства. Този пулт притежава минимален брой бутони, но е снабден със сензорен панел, който реагира на допир и на екрана на телевизора се изобразяват достъпни команди и функции.

Очаква се, че продажбите на представената мултимедийна система Bose VideoWave ще започнат на 14 октомври, а до тогава тя може да бъде поръчана от сайта на производителя на цена от $5350. В цената е включена и услугата по доставката.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини