Brother анонсира мобилния принтер PocketJet 7 за печат на формат А4

0
260

Компанията Brother, лидер на европейския и американския пазар за офис-техника, представи мобилния принтер PocketJet 7. Устройството е подходящо и за професионалисти, на които се налага да разпечатват стандартни документи в движение. Мобилният принтер има габаритни размери 251 x 55 x 30 милиметра и тежи 480 грама без хартията и акумулаторната батерия.

 

Устройството използва термичен печат и може да използва хартия с максимална широчина 215,0 милиметра. Скоростта на разпечатване е 8 страници в минута, като резолюцията зависи от конкретния модел PocketJet 7 и може да бъде 203х200 точки на инч или 300х300 пиксела на инч. Предлагат се модели само с USB 2.0 порт, както и с USB 2.0, Bluetooth 2.1 и 802.11 b/g/n Wi-Fi модули за безжична връзка.

 

Производителят гарантира съвместимостта с операционните системи Android, iOS и Windows, а това означава, че е възможно печатането при всякакви условия с помощта единствено на мобилни устройства. Захранването се осъществява от една литий-йонна акумулаторна батерия, но е възможно захранване чрез стандартно 12 V напрежение от автомобила или от външен захранващ блок.

 

В анонса цената на мобилния принтер Brother PocketJet 7 не е обявена, но едва ли ще е много висока.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари