Buffalo представи подобрена версия на LinkStation Mini NAS

0
23

Компанията Buffalo представи обновена версия на мрежовото устройство за съхранение на информация LinkStation Mini NAS, което се отличава от предишните модели с повишена производителност, а така също и занижено ниво на шума. По информация на производителя, това устройство се явява най-компактното решение на пазара.

Моделът съдържа два 2,5-инчови твърди диска с капацитет 250 или 500 GB, като сумарният капацитет може да бъде 500 GB или 1 TB. Тези дискове могат да бъдат конфигурирани в RAID 0 или RAID 1 масиви, като в допълнение устройството притежава мрежов интерфейс Ethernet, а така също и порт USB 2.0, който позволява разширяването на капацитета на паметта, като се включат допълнителни външни дискове. Новият модел LinkStation Mini NAS поддържа безопасно включване на SFTP и регулиране на захранването посредством поддръжката на Remote Power Feature.

Мрежовото устройство за съхранение на информация LinkStation Mini NAS ще постъпи в продажба скоро на цени от $230 и $330, за моделите с капацитети 500 GB и 1 TB.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари