Canon представи два безжични принтера

0
268

Canon пуснаха два нови PIXMA принтери, които са съвместими с наскоро пуснатото Canon Easy-PhotoPrint приложение.

PIXMA MG8220 и MG6220 са фото принтери и могат да комуникират с Apple и Android смартфони за да могат бързо да принтират висококачествени снимки, които са заснети от телефона. Като допълнение, потребителите могат да използват принтерите като скенери за снимки или документи и да изпратят файла на смартфона си. Сканираните документи могат да бъдат копирани във фото албуми, записани като PDF или прикачени към имейл.

Тези два модела също имат функцията да принтират прикачени файлове от Gmail или файлове от Google Документи. И двата принтера ползват 802.11n WiFi и могат да бъдат настроени лесно с натискането на един единствен бутон за криптиране на връзката. Без нужда от компютър или друго мобилно устройство, двата принтера имат достъп до Canon Image Gateway и Picasa Web Albums и можете да разглеждате снимки и след това директно да ги принтирате.

Canon MG8220 може да принтира снимка с размери 4 на 6 инча за около 20 секунди с максимална резолюция 9600 х 2400 dpi. Използвайки 3,5 инчов LCD дисплей за настройки на принтирането, MG8220 може да принтира 9,3 цветни снимки в минута и 12,5 черно бели снимки. Този принтер е единствения модел на PIXMA линията, който е с Film Adapter Unit за конвертиране на негативи и диапозитиви в цифров формат. Цената му е 299,99 долара.

Canon MG6220 предлага много от същите функции като предишния модел, като същото бързо принтиране на 4 на 6 инча и близки скорости при цветно и черно-бяло принтиране. Основната разлика е в по-малкия дисплей – 3 инча и липсата на Film Adapter Unit. Цената му е 199,99 долара.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за