Canyon показа слушалките CNR-HP3 и CNR-HP4

0
42

Компанията Canyon представи два модела жични слушалки – CNR-HP3 и CNR-HP4, изпълнени в белоснежен или лъскав черен корпус. Както обещава производителят, наред с приятния външен вид новите изделия ще предложат на потребителите високо качество на звука с плътен бас и добре развити средни и високи честоти.

Слушалките Canyon CNR-HP3 и Canyon CNR-HP4 имат сходни технически характеристики: закрит тип акустично оформление, вградени 40-милиметрови говорители, възпроизвеждащи звук в диапазона – 20Hz – 20kHz с чувствителност 106 dB.

Устройствата се различават по конструкция и дизайн. Слушалките Canyon CNR-HP3 са оборудвани с масивни наушници с овална форма и широка регулируема лента за глава с мека вложка за по-удобно носене. Чашите за ушите са изпълнени от приятен на пипане материал от изкуствена кожа и при използване прилягат плътно към ушите. Конструкцията на модела осигурява ефективно изолиране на външните шумове.

Canyon CNR-HP4 има олекотена конструкция (тегло от 872 грама) с ергономични подвижни възглавнички за ушите и гъвкава тънка лента за глава. Този модел е идеален за използване на открито – той е компактен и не заема много място.

Трябва да се отбележи и още една разлика между моделите с дизайн в черно и бяло: при първия кабелът е облицован с покритие от плат, което повишава надеждността му, а вторите имат специално покритие, което предотвратява замърсяването на светлата повърхност на устройството. Слушалките вече могат да бъдат закупени в търговската мрежа, като препоръчителната цена на моделите CNR-HP3 и CNR-HP4 е съответно 21 и 24 евро.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за