fbpx
18.8 C
София

Canyon CNP-WF518N2 – мини Wi-Fi 802.11n адаптер

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

Компанията Canyon представи нов Wi-Fi безжичен адаптер, който има вид на миниатюрен USB приемник. Мрежовият контролер CNP-WF518N2 е предназначен за потребителите, които отделят особено голямо внимание за размерите на периферните устройства, включващи се към компютър и лаптоп.

Понякога искате да свържете своя компютър към безжична мрежа и да използвате за тази цел компоненти с възможно най-малки размери. Обикновено, такива ситуации възникват при сложни инсталационни проекти – мястото за компютър или терминална станция е ограничено. Разполагането на каквито и да са допълнителни аксесоари просто е невъзможно. Много съвременни лаптопи още се оборудват с адаптери от предишни поколения и потребителите не винаги имат възможност да реализират пълния потенциал на Wi-Fi технологията. За да се отървете от кабелите ще ви помогне миниатюрния безжичен адаптер Canyon CNP-WF518N2, който работи по протокола IEEE-802.11n. Той е снабден с вградена антена и предоставя връзка със скорост на трансфер до 150 Mbit/s. Поддържат се и технологиите са ограничение на достъпа, използващи алгоритми за идентификация WPA/WPA2 и шифроване WEP с дължина на ключа 64 и 128 bit. Устройството е напълно съвместимо с технологиите WPS (Wi-Fi Protected Setup) и WMM (Wi-Fi Multimedia), позволяващи използването на съответната мрежа без предварителни настройки.

Безжичният мрежов адаптер Canyon CNP-WF518N2 вече е достъпен на пазара, като препоръчителната му цена на дребно е около 47 лева. Canyon предлага продукта с гаранция, която има продължителност 24 месеца.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини