Celluon PicoPro: лазерен проектор с малки размери

0
224

Celluon анонсира своя джобен лазерен проектор Celluon PicoPro, който въпреки малките си размери, може да показва качествено изображение.

Новият проектор осигурява яркост 30 ANSI лумена и контраст 80000:1. Възможно е проектиране на фотографии и видео с резолюция 1920х720 пиксела. Размерът на изображението достига 250 инча по диагонал, като не е необходима ръчна настройка на фокусирането.

Мини проекторът разполага с HDMI интерфейс за жично съединяване и Wi-Fi модул за безжичен обмен на данни и поддръжка на технологиите HDMI, Miracast и DLNA. Едно зареждане на акумулаторната батерия е достатъчно за 2,5-3,5 часа автономна работа, в зависимост от режима – безжична връзка или чрез кабел..

Celluon PicoPro разполага с високоговорител с мощност 1 W и стандартно 3,5 милиметрово аудио гнездо. Габаритните размери са 152,4 × 76,2 × 12,7 милиметра при тегло 190 грама, тоест, устройството лесно се побира в джоба на дрехите. Производителят подчертава, че работата на проектора Celluon PicoPro е напълно безшумна.

Джобният лазерен проектор Celluon PicoPro се продава при ориентировъчна цена около 350 американски долара. Продажбите стават чрез официалния сайт на потребителя, а доставката се осъществява в рамките на 30 дни.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари