CES 2014: Hisense представиха линия телевизори с Android

0
51

По време на CES 2014 Hisense представиха нова линия телевизори с Android на име VIDAA. Моделите използват многоядрени процесори и предоставят на потребителите един опростен и елегантен интерфейс. Линията включва три LED телевизора – 65-инчовият 65Н7, 55-инчовият 55Н7 и 50-инчовият 50Н7, които ще бъдат пуснати на пазара през март.

Линията VIDAA предлага четири типа съдържание: Телевизия, Видео по поръчка, Медиен център и Приложения. Телевизорите имат вграден Wi-Fi, работят с браузъра Chrome и поддържат функцията „споделяне на екрана“, която позволява бързото изпращане на снимки, видеоклипове и музика от мобилното устройство към големия екран на телевизора.  Към всеки от моделите се продава и дистанционно управление с трийсет бутона, което, по думите на Hisense, поддържа „най-сложната вградена технология „въздушна мишка““. Телевизорите, също така, могат да се управляват с гласови команди.

От компанията твърдят, че VIDAA е олицетворение на „пресъздаване“ на идеята за интелигентен телевизор, тъй като моделите от линията успешно комбинират елегантен дизайн с интуитивен потребителски интерфейс и иновативно дистанционно управление. За съжаление, в момента не разполагаме с информация за цената на телевизорите.
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари