Philips анонсира на голямото изложение CES 2018 в Лас Вегас своите нови телевизори с 4К резолюция. Но за разлика от Panasonic, новите устройства поддържат формата Dolby Vision HDR.

На CES 2018 бе представена голяма продуктова гама телевизори на Philips. Потребителите могат да изберат устройство с размер на диагонала на екрана от 43 инча до 75 инча в рамките на сериите 57, 69 и 59. Всички нови телевизори на Philips поддържат смарт телевизионната платформа Philips NetTV. От останалите технически характеристики бяха изброени Wi-Fi 802.11ac модула за безжична връзка с два честотни диапазона и наличието на HDMI 2.0a интерфейса с HDCP 2.2.

За потребителите, желаещи да закупят по-достъпен модел от новите телевизори бе препоръчана серията 57. В този случай също има 4К панел, но липсва поддръжката на HDR формата. Продажбите на всички нови телевизори стартират през месец април тази година, но на изложението, Philips не обяви техните цени.

И още, Philips демонстрира и нов модел UHD Blu-ray плеър с поддръжката и на двата формата – HDR10 и Dolby Vision, както и технология за повишаване на резолюцията за онлайн услуги като например Netflix, YouTube и Vudu.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари