На голямото изложение CES 2018 бе представена технологията HyperFlux Wireless Power, предназначена за непрекъснато безжично подаване на енергия от подложката към компютърната мишка.

Популярният производител на геймърска периферия Razer е интегрирал тази технология в своята нова компютърна мишка и е създал едно много комфортно за използване устройство. Благодарение на новата технология HyperFlux Wireless Power повече не се налага зареждане или смяна на батериqta, понеже тя се зарежда от поставената в комплекта подложка.

Главният изпълнителен директор на Razer Мин-Лян Тан каза: „Технологията HyperFlux Wireless Power е в състояние да промени света на безжичния гейминг. Гемърите вече няма да са във властта на батериите и кабелите. Те ще имат пълна безжична свобода и безжична мишка, която тежи също толкова малко, като и жичната„.

Това е компютърната мишка Razer Mamba Hyperflux с 16 000 DPI оптичен сензор. В нея се използва новата адаптивна технология на Razer за активно сканиране и превключване към най-силния канал в честотите на 2,4 GHz диапазон, осигуряваща висока стабилност и бърза реакция.

Продажбите на компютърната мишка Razer Mamba Hyperflux започват през месец март тази година при цена $249.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари