CES 2019: акустиката LG XBoom с мощност до 3500 W и защита от вода

1
897

LG представи в Лас Вегас на CES 2019 своите нови акустични системи от серията XBoom. Предлагат се модели с мощност до 3500 W, подходящи за дискотеки, големи помещения и концерти.

Най-мощният модел в серията е XBoom CL98. Това е акустична система с мощност 3500 W с поддръжката на безжично управление от смартфон и защита от вода. Поддържа се фирмената технология Compression Horn, подобряваща качеството на звука при високите честоти.

LG анонсира и системата XBoom OL100 с изходна мощност 2000 W. В този модел са реализирани технологиите Blast Horn и Meridian Mode, които осигурявта „ненадминато качество на звука, независимо при каква изходна мощност“. Освен това, акустичната система има голям субуфер, благодарение на който „звукът не само може да се чуе, но и да се почувства с тялото“ – отбеляза производителят.

В серията акустични системи на LG са включени и моделите XBoom RK7 и XBoom RL4, които могат да се използват както хоризонтално ,така и вертикално. Не се уточнява изходната мощност, но от данните на CES може да разберем, че тя е 1500 W.

Компанията представи и портативната акустика от серията XBoom Go PK. Това са акустичните системи LG PK7, LG PK5 и LG PK3. Те имат по два високочестотни говорителя, защита от влага от клас IPX5 (за LG PK7 и PK5) и IPX7 за LG PK3. Времето на автономна работа е дълго – от 12 до 24 часа в зависимост от модела.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ronsim
ronsim

Изумен съм!!! :о Малко пояснения: Изходна мощност на усилватели Видове изходна мощност, RMS мощност, истинска мощност, пикова мощност. Предназначението на крайния усилвател е да осигури въз основа на подаденото на входа му звукочестото променливо напрежение необходимата за свързания към изхода му високоговорител мощност. Тази мощност е един от най-характерните за крайните усилватели параметри и може да се зададе или дефинира по няколко начина. Синусоидална изходна мощност се нарича номиналната изходна мощност, която усилвателят е в състояние да осигури при възпроизвеждане на чист синусоидален сигнал с определена честота при определен коефициент на нелинейните изкривявания (THD), в продължение на произволен период от… Виж още »