Устройството беше показано за пръв път по време на IFA 2018.

CES 2019 стартира ударно тези дни, а големите анонси тепърва предстоят. Всички големи производители на хардуер са тук и представят мощта на последното поколение на своите продукти.

Отново гейминг хардуерът е на фокус и след ASUS, друга от големите компании, грижещи се за тях, Acer, представи няколко продукта, насочени именно към гейминг пространството. Голямата звезда тук се нарича Triton 900. Става дума за наистина сериозна машина с тежина от повече от два килограма. Triton 900 е устройство от типа „2 в 1“, а освен това, което ще намерите под капака му, голямото му предимство се нарича Ezel Aero Hinge, технология, позволяваща ви да използвате устройството според нуждите ви: режим, при който 17-инчовият IPS 4K дисплей може да бъде обърнат назад, изведен напред, използван като таблет или като стандартен лаптоп монитор.

В сърцето на Triton 9000 се крие процесор от осмо поколение Intel Core i7, заедно с NVMe PCIe SSD дискове на RAID 0 и до 32GB DDR4 памет, както и графичен процесор Nvidia GeForce RTX 2080. Освен това е осигурена вградена безжична поддръжка за Xbox контролер и технологията Waves NX за качествено преживяване на звука. Triton 900 ще се предлага от март на цена от $3999.

Освен 900, Acer представи и по-малкия му събрат – 16.6-инчовият Triton 500. Той не притежава акробатичните умения на 900, но предлага не по-малко гейминг удоволствие с Full HD, 144Hz-ово преживяване, Intel Core i7, отново NVMe PCIe SSD дискове на RAID 0, до 32GB DDR4, всичко това допълнено от графичен процесор Nvidia GeForce RTX 2080 Max Q GPU. Цената му ще е $1799.99 и ще излезе на пазара по-късно тази година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари