Club 3D с нови три комплекта адаптери Radeon HD 7000 CrossFire

0
23

Най-вероятно сте забелязали, че само за последната седмица, единия от най-активните играчи на пазара на десктоп графичните карти е Club 3D, който предложи на клиентите си няколко високопроизводителни модела. За да затвърди позициите си, производителят днес съобщи за предстоящото пускане на три CrossFire-комплекта за потребителите, които са фенове на компютърните игри и използват максимално всички възможности на графичните си карти за достигането на максимална производителност. За потребителите ще бъдат достъпни следните пакети:


  • 2х Radeon HD 7770 GHz Edition CrossFire Pack

  • Radeon HD 7850 royalKnights

  • Radeon HD 7870 royalKnights

Комплектът Radeon HD 7770 GHz Edition CrossFire Pack може да се нарече бюджетен вариант в сравнение с другите два адаптера и е базиран на ядрото Cape Verde XT (1000 GHz). Ако се съди по представените графики от бенчмарка 3DMark 11, то този комплект по производителност може да се приравни към ускорителя NVIDIA GeForce GTX 660.

Radeon HD 7850 royalKnights включва в себе си два адаптера, на базата на ядрото AMD Picairn Pro (910 MHz), което се охлажда от системата CoolStream, състояща се от медни топлинни тръби и централно разположен вентилатор. Според Club 3D, тази конфигурация по мощност превъзхожда видеокартата GeForce GTX 670.

Не е трудно да се досетите, че комплектът Radeon HD 7870 royalKnights се състои от два графични ускорителя Radeon HD 7870, базирани на ядрото AMD Picairn XT (1050 MHz), за охлаждането на който се използва малко подобрената версия на охладителя CoolStream. Този комплект превъзхожда с около една четвърт производителността на GeForce GTX 680.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари