Colorful подготвя видеокартата iGame GTX 1080 Ti с вграден LCD-екран

0
369

Почти всички основни участници на пазара на графичните ускорители до този момент показаха своите нереферентни версии на NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti (виж ревюто). Своето поредно високостепенно решение се подготвя тези дни да покаже и компанията Colorful.

Да започнем с това, че новият адаптер Colorful iGame GeForce GTX 1080 Ti е с трислотова конструкция, включваща в себе си три вентилатора. Въпреки това, производителят счита, че едно осветление, озаряващо видеокартата вече не е достатъчно и е вградил в кожуха на охладителната система LCD дисплей. Разработчикът все още не е показвал пред потребителите си такова нововъведения, така че ще видим какви ще са реакциите.

Съдейки по предоставения рендер на графичната карта, екрана ще показва на потребителя актуалните честотни показатели, както и график, в който може да се посочва степента на натовареност на Colorful iGame GeForce GTX 1080 Ti. В допълнение към по-горното може да се отбележи, че предстоящият графичен ускорител ще получи двоен конектор за допълнително захранване 8-pin PCI-E Power, както и задна топлоразсейваща пластина.

По информация на разработчика, графичната карта с LCD дисплей трябва да бъде готова до април текущата година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за