Colorful предложи версия на GeForce GTX 1080 FE с водния блок Bykski

0
165
На 27 май китайската компания Colorful заедно с другите производители на дискретни графични карти, базирани на чиповете на Nvidia, ще предложи на геймърите графични карти GeForce GTX 1080 Founders Edition, подобни една на друга, като две капки вода. За да предостави на ентусиастите необикновена алтернатива със „скучно“ референтно решение, Colorful е добавила в комплекта на един от моделите воден блок, производство на Bykski.


Устройството с воден блок и покритието Bykski N-GX1080-X ще струва от порядъка на 800 долара. Тази сума се сформира от цената на графичната карта GTX 1080 FE, която е $700 и още около 100 долара се пада на комплектната добавка. По същество, желаещите да купят комбинирания продукт трябва да заплатят за два охладителя. Към подобна практика, по-специално прибягна Gigabyte, което не нарушава условията на сътрудничество с Nvidia.

Като се има предвид лоялността на Colorful към любителите на овърклока, може да се предположи, че картата GeForce GTX 1080 FE с водния блок Bykski ще бъде лесно да се клокне до 2 Ghz и повече.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за