Colorful представи графичната карта iGame GeForce GTX 1070Ti Vulcan X Top

0
309

Colorful Technology реши да не изостава от останалите компании и попълни флагманското си „семейство“ от графични карти  iGame Vulcan X с модела  iGame GeForce GTX 1070Ti Vulcan X Top. По аналогия с GTX 1080 Ti Vulcan X, устройството е оборудвано с малък LCD-дисплей в горната част на картата, на който се извежда информация за текущата честота, температура и натовареност на графичния процесор.

Печатната платка е с дизайн с (12+2)-фазна захранваща подсистема с подобрени силови елементи iGame Pure Power, а за подаване на допълнително захранване са предвидени два 8-пинови конектора PCI-E Power. Както и при останалите модели графични карти GeForce GTX 1070 Ti, ускорителя работи с 2432 CUDA ядра, 256-битова шина и 8 гигабайта памет от стандарта GDDR5, която работи на препоръчителната честота от 8 Ghz (ефективни). Работната честота на графичния чип е от 1607 Mhz до 1683 Ghz в турбо-режим.

За охлаждането на видеокартата се използва масивен охладител, наречен SWORIZER. Той се състои от радиатор, няколко С-образни топлинни тръби, три 92-мм вентилатора, базирани на двойно съчмени лагери, който е покрит с декоративен кожух. LCD дисплея е наречен iGame Status Monitor и Ви позволява да контролирате честотата и температурата на видеочипа и памет чиповете, общото натоварване на видео-картата, времето, а също и скоростта за въртене на вентилаторите. Освен това, охладителната система е оборудвана с пълноцветна RGB-подсветка.

Видеокартата iGame GeForce GTX 1070Ti Vulcan X Top ще постъпи в продажба съвсем скоро, но препоръчителната цена засега не се съобщава.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари