Colorful пусна графичната карта iGame GeForce GTX 1080 Ti Kudan с хибридно охлаждане

0
59

Гамата от графични карти, производство на китайската компания Colorful Technology бе попълнена с модела iGame GeForce GTX 1080 Ti Kudan, оборудван с хибридна охладителна система. Според производителя, ускорителя е най-мощната версия на GeForce GTX 1080 Ti в света. Графичният процесор „от завода“ е клокнат до 1657/1784 Mhz, което е почти с 13% повече, отколкото при референтните модели, а ефективната честота на видео-паметта е 11008 Mhz.

Хибридната охладителна система носи името Waterspout Cooler II. Тя се състои от въздушен охладител с три 100-мм вентилатора и голям радиатор с вграден воден блок, пронизан от седем топлинни тръби. Този модул е свързан към видео-картата с помощта на специални клапани и включва в себе си помпа и 120-мм радиатор с вентилатор.

Допълнителният източник на захранване се свързва чрез двата 8-пинови конектора PCI-E Power, а за извеждане на изображението може да се използват портовете HDMI (x2), DisplayPort (x2) и DL-DVI.

Видео-картата Colorful iGame GeForce GTX 1080 Ti Kudan вече е достъпна за закупуване в редица китайски търговски обекти на цената от 9000 юана. Сроковете за дебюта на устройството в европейските търговски обекти все още не са обявени.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за