Computex 2010: щандът на компанията PocketBook Global

0
25

В хода на изложението Computex 2010, компанията PocketBook Global представи няколко нови модела електронни книги, главна особеност на които се явява удобството от използването им и наличието на цял спектър от необходими функции.

PocketBook 601 Revo представлява класически рийдър, решение което работи на базата на процесора FreeScale с честота 532 MHz (срещу 400 MHz, в модела 301+) В сравнение с по-предишния модел, в 601 Revo е удвоен обемът на RAM-та и е подобрен дизайнът.

Моделът PocketBook 602 е със сензорен дисплей и е призван да замени електронната книга PocketBook 302 Cookie. Решението е снабдено с процесор FreeScale с честота 532 MHz, като в допълнение, PocketBook 602 може да се похвали с наличието на модули за работа с безжични мрежи, като Wi-Fi, Bluetooth.

Главна особеност на PocketBook 603 се явява наличието на модул за работа с 3G мрежата, като още едно преимущество на устройството може да се отбележи наличието на сензорен дисплей. Благодарение на поддръжката на 3G, потребителят може да свърже към мрежата, дори когато няма подходяща точка за достъп за връзка през Wi-Fi.

Рийдърът PocketBook 901 е снабден с голям 9,7” екран и е подходящ за възпроизвеждане на технически документации във формат PDF, като в допълнение, устройството може да се използва и като алтернатива на учебник.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари