Computex 2014: бързи скенери от Plustek

0
257

На завършилата вече изложба Computex 2014, компанията Plustek представи няколко модела бързи скенери, подходящи за работа както с единични документи, така и с книги.

Моделът eScan A150 е скенер с мрежови порт, способен да обработи 25 страници в минута. Данните могат да бъдат записвани както на локално устройство, така и в електронен облак.

Plustek SmartOffice PS4080U е скенер за документи, с възможност за едностранно и двустранно сканиране. Апаратът разполага с устройство за автоматично подаване на документи, съставени от не повече от 100 листа. Скоростта на едностранното сканиране е до 40 страници в минута, а при дуплекс – 80 страници в минута. Вграденият ултразвуков датчик улавя прихващането на два или повече листа при сканирането чрез проверка плътността на документите, съобразена с първия лист. При подаване на два или повече листа, сканирането спира и на екрана се извежда специално съобщение. Тази функция е включена по подразбиране с цел да се повиши ефективността на процеса.

Моделът OpticSlim 2680H е предназначен за работа с документи формат А4. Устройство може да сканира страница с резолюция 1200 dpi само за три секунди. Това е един от най-високите показатели на пазара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари